maanantai 25. huhtikuuta 2016

Remonttia ja siivousta

Tulokset talomme vaurioista tulivat ja oli pieniä määriä kosteusvaurioon viittaavaa mikrobikasvustoa. Kasvusto ei kuitenkaan ollut aktiivinen, mikä käsitykseni mukaan tarkoittaisi sitä, että se ei tällä hetkellä ole leviämässä. Asiantuntija tulee ensi viikolla katsomaan tilannetta, joten silloin toivottavasti selviää kuinka laaja remontti tulee olemaan. Se hyvä puoli on, että talo on korjattavissa (jos jostain ei löydy lisää yllätyksiä). Pieni taakka lähti harteilta, vaikka vielä ei pysty olla täysin huoletta.

Laitoimme ruokakomeron viime vuonna uusiksi, revimme vanhat levyt irti seinistä ja laitoimme uudet tilalle. Seinät olivat täynnä pieniä nauloja joita ei meinannut saada irti. Kattokin piti tehdä uusiksi, sieltä repsotti ties mitä. 

Tältä komero näyttää nykyään. Teimme hyllyt oman metsän puista. 
Keittiössä on vain neljä kaappia ja ne ovat täynnä astioita, joten komero on tarpeen. Se on myös viileämpi kuin muut huoneet, talvella suorastaan kylmä, joten ruoat säilyvät hyvin ja valmiit ruoat saa sinne jäähtymään.
 Komeron alla on kellari, joka ei ole ollut käytössä ainakaan kymmeneen vuoteen. Tyhjäsin sen vanhoista romuista ja seuraavaksi sinne pitäisi tehdä hyllyt ja säilytyspaikka perunoille.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti