lauantai 19. syyskuuta 2015

Sisustusta



Olen tehnyt pientä pintaremonttia maalin ja tapetin avulla pitkin vuotta. Viime vuonna tuntui ettei tästä talosta saa koskaan asuttavaa, mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa, huone kerrallaan. Tuvan ilme muuttui paljon kun leivinuunin maalasi, punainen/oranssi ei sopinut yhtään muuhun väritykseen. Uunin päälle pitäisi kehitellä jokin ratkaisu, että ruman vesivaraajan saisi piiloon. Seinien tapetti on jostain 60-luvulta ja ne saavat lähteä heti seuraavaksi kun kylpyhuone on saatu valmiiksi. 
Meillä on ruskeat ikkunapuut kaikissa alakerran huoneissa, enkä ole ikinä ymmärtänyt että miksi joku on ne keksinyt. Lapsuudenkodissani oli samanlaiset ja inhosin niitä silloin ja inhoan edelleen. Olin hyvin onnellinen kun maalasin niitä valkoisiksi.



Ah, ihana astiahylly. Etsin kaupoista ja netistä sopivaa hyllyä, mutta ne olivat joko rumia tai liian kalliita. Sitten muistin vanhempieni varastossa olleen hyllyn, jota äitini ei halunnut enää seinälle. Sain sen sitten meidän seinällemme ja se on täydellinen. Lakkasin sen, koska maalaaminen olisi piilottanut puun kuviot ja halusin pitää ne näkyvissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti